Hotel Brandan er et grønt 4-stjernet superior hotel. Det ligger placeret i hjertet af Gundadalur, og fra hotellet er der kun få minutters gang til bycentrum, byens største shopping center og al slags sportsfaciliteter. Hotellet har 124 værelser, 4 møde- og konferencelokaler, sauna, fitnessrum, hot tubs og 110 parkeringspladser.

Vi tilbyder

✔ 4-stjernet superior hotel
✔ 4-stjernet konferencehotel
✔ Nordatlantisk design
✔ Green Key Hotel
✔ 124 værelser
✔ 4 møde- og konferencelokaler
✔ 1 restaurant (Húsagarður)
✔ 1 kafé/bar
✔ Sauna og fitness
✔ 3 udendørs hot tubs
✔ 110 parkeringspladser
✔ Parkeringsservice
✔ Ladestationer til elbiler
✔ Vaskeservice
✔ Værelsesservice
✔ Concierge service
✔ Børnepasning
✔ 3 minutter til bycentrum
✔ 2 minutter til byens største butikscenter
✔ 1 minut til sportsfaciliteter

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os på tlf. +298 30 92 00 eller at skrive til booking@hotelbrandan.fo.

Personaleliste
.

Bæredygtig luksus

På Hotel Brandan er hensynet til miljøet en kerneværdi, og vi vil være med til at skubbe til den bæredygtige udvikling. I september 2020 blev Hotel Brandan certificeret med Green Key, som er turismens internationle miljømærke, som gives til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet.

Læs mere
.

Parkering

Ankommer du i bil, findes der gode muligheder for parkering. På Hotel Brandan tilbyder vi en parkeringsplads med plads til 110 køretøjet og 4 ladepladser til elbiler. Parkering er gratis, men prisen for at lade elbil er 5 kr. pr. kwh. Ladning skal bestilles i receptionen.

.

Navnets oprindelse

Hotel Brandan i Tórshavn er opkaldt efter Saint Brendan (484 - 577), som var en irsk munk og den første navngivne person der nåede Færøerne. St. Brendan, kendt som St. Brendan the Navigator, var en eventyrer, og han trodsede det åbne hav for at udforske øer og fastlande. I sin dagbog beskrev St. Brendan sin rejse til Færøerne, og hvordan han sejlede fra ø til ø og vandrede i bjergene.

Læs mere
.

En unik kunstoplevelse

Et besøg på Hotel Brandan er mere end service i verdensklasse - det er også en unik kunstoplevelse. De slående kunstværker i dristige farver skabt af den færøske kunstner Edward Fuglø er en integreret del af hotellets koncept.

Læs mere
.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, gode tilbud og info om spændende events.