Miljøpolitik

På Hotel Brandan er hensynet til miljøet en kerneværdi, og vi vil være med til at skubbe til den bæredygtige udvikling. Vi søger konstant at løfte barren yderligere i vores miljøpolitik, og vi stræber efter at minimere vores miljæmæssige påvirkning. I september 2020 blev Hotel Brandan certificeret med Green Key, turismens internationale miljømærke, som gives til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet.

På hotellet gør vi meget for at minimere spild af mad, energi og vand, og vi finder løsninger, så brugen af plastik begrænses til minimum.

Derudover støtter vi lokale miljøvenlige og bæredygtige initiativer, f.eks. affaldsindsamlingen “Ryd Færøerne,” hvor frivillige færinger med stærk ansvarsfølelse hvert år kommer sammen om at befri Færøerne fra henkastet affald i naturen.

Hotel Brandan går i aktion i stedet for at trække på skuldrene. Vi arbejder kontinuerligt for en grønnere agenda i alt fra bygningsmaterialet til de små tiltag i den daglige hoteldrift. Den indebærer blandt andet, at:

nye tekniske monteringer skal udføres i overensstemmelse med Green Key
den nuværende og kommende service skal være miljøvenlig
samarbejdet med grønne og bæredygtige fælleskaber skal styrkes endnu mere
en grøn brevkasse er aktiveret, hvor personalet kan komme med idéer til grønne forbedringer på hotellet