124 energivenlige værelser til dit behov

Når du indkvarterer på Hotel Brandan er morgenmad altid inkluderet. Aller vores værelser er komfortable og energivenlige og udstyret med moderne faciliteter. Alt konceptet er gennemtænkt for at sikre dig et godt og grønt ophold. Hotellet har 116 dobbeltværelser, 6 superior værelser, som er handicapvenlige, og 2 store og fornemme suiter.

Du kan booke direkte her på vores website. Vi besvarer også gerne dine spørgsmål. Ring til os på telefon +298 30 92 00 eller skriv til os på booking@hotelbrandan.fo.

Børn under 12 år bor gratis på de voksnes værelse.

Check ind efter kl. 14:00, og check ud senest kl. 11:00.

Har du brug for en tidligere check ind eller senere check ud, er du velkommen til at kontakte os, og så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dit ønske. Din bagage kan trygt og gratis opbevares hos os.

 

Dobbeltværelse

Lækkert dobbeltværlse med dobbeltseng i højkvalitet. På værelset har du kaffemaskine, fladskerms TV med Chromecast, baderum med sminkespejl og miljøvenlig sæbe. Morgenmad er altid inkluderet, når du overnatter på Hotel Brandan.

Bestil værelse
Dobbeltværelse.

Værelse med 2 enkeltsenge

Stilfuldt værelse med to premium-senge, kaffemaskine, fladskærms-tv med Chromecast og eget badeværelse med sminkespejl og miljøvenlige toiletartikler. Når du vælger Hotel Brandan, er morgenmad altid inkluderet.

Bestil værelse
Værelse med 2 enkeltsenge.

Superiorværelse

Stort værelse med dobbeltseng i højkvalitet. På værelset har du kaffemaskine, fladskerms TV med Chromecast, og baderum med sminkespejl. Værelset er handicapvenligt. Morgenmad er altid inkluderet, når du overnatter på Hotel Brandan.

Bestil værelse
Superiorværelse.

Suite

Vores suiter er store og lækre med smuk udsigt over Tórshavn. Suiterne er udstyret med stort baderum med badekar, brusekabine, dobbelt håndvask og lækkert opholdsrum med sofa, lænestole, spisebord og rumligt tøjlager. Her kan du selvfølgelig også nyde en frisk kop kaffe eller te. Morgenmad er altid inkluderet, når du overnatter på Hotel Brandan. 

Bestil suite
Suite.

Bæredygtig luksus

På Hotel Brandan er hensynet til miljøet en kerneværdi, og vi vil være med til at skubbe til den bæredygtige udvikling. I september 2020 blev Hotel Brandan certificeret med Green Key, som er turismens internationle miljømærke, som gives til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet.

Læs mere
Bæredygtig luksus.

Room service

Kobl af og nyd livet i fred og ro med et glas og snacks. Friskt og saftigt. 

Læs mere
Room service.

Morgenmad

Giv din dag en god start med vores velasorteret morgenmadsbord, som har fokus på kvalitet, det lokale og økologiske. 

Læs mere
Morgenmad.

Wellness

Nyd vores fredfyldte sauna eller udendørs hot tubs med smuk udsigt over plantagen i Tórshavn eller læg vejen fordi vores veludstyrede og miljøvenlige træningslokale, når pulsen skal op.

Læs mere
Wellness.

Book direkte

Book din overnatning på Hotel Brandan direkte på vores website og spring mellemleddet og bookingportalerne over. På Hotel Brandan vil vi gerne fremhæve fordelene og mulighederne ved at gæsterne foretager BOOKING DIREKTE

Når du booker direkte hos os, får du direkte kontakt til vores dygtige og flinke personale, som dermed har de bedste forudsætninger for at hjælpe med og imødekomme specielle eller personlige ønsker.

Du kan booke direkte her på vores website. Vi besvarer også gerne dine spørgsmål. Ring til os på telefon +298 30 92 00 eller skriv til os på booking@hotelbrandan.fo.

Bestil værelse
Book direkte.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, gode tilbud og info om spændende events.