124 energivenlige værelser til dit behov

Alle vores værelser er komfortable og energivenlige og udstyret med moderne faciliteter. Alt konceptet er gennemtænkt for at sikre dig et godt og grønt ophold. Hotellet har 116 dobbeltværelser, 6 superior værelser, som er handicapvenlige, og 2 store og fornemme suiter.

Du kan booke direkte her på vores website. Vi besvarer også gerne dine spørgsmål. Ring til os på telefon +298 30 92 00 eller skriv til os på booking@hotelbrandan.fo.

Børn under 12 år bor gratis på de voksnes værelse.

Check ind efter kl. 14:00, og check ud senest kl. 12:00.

Har du brug for en tidligere check ind eller senere check ud, er du velkommen til at kontakte os, og så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dit ønske. Din bagage kan trygt og gratis opbevares hos os.

 

Dobbeltværelse

Lækkert værelse med dobbeltseng i højkvalitet. På værelset har du kaffemaskine, fladskærms TV med Chromecast, baderum med sminkespejl og miljøvenlig sæbe. Værelset er også allergivenligt. 

Se 360º billeder

Bestil værelse
. . . . .

  Værelse med 2 enkeltsenge

  Stilfuldt værelse med to premium-senge, kaffemaskine, fladskærms-tv med Chromecast og eget badeværelse med sminkespejl og miljøvenlige toiletartikler. Værelset er også allergivenligt. 

  Se 360º billeder

  Bestil værelse
  . . . .

   Superiorværelse

   Spacious room with a high quality double bed, coffee urn, flatscreen with cromecast and private bathroom with makeup mirror. The room is designed to accommodate individuals with physical disabilities and allergies. If you are several people staying for the night, we offer the option of booking a room with a connecting door to either a suite or a twin room, as displayed in our 360-degree photos.

   Se 360º billeder

   Bestil værelse
   . . . . . .

    Familieværelse

    Familievenligt værelse, der består af et værelse med dobbeltseng og et værelse med to enkeltsenge. Der er en dør mellem værelserne, så det bliver til et stort værelse med to badeværelser. Kaffemaskinen og fladskærms-tv med Chromecast er i begge værelser.

    Se 360º billeder

    Bestil værelse
    . . . .

     Suite

     Vores suiter er store og lækre med smuk udsigt over Tórshavn. Suiterne er udstyret med stort baderum med badekar, brusekabine, dobbelt håndvask og lækkert opholdsrum med sofa, lænestole, spisebord og rumligt tøjlager. Her kan du selvfølgelig også nyde en frisk kop kaffe eller te. 

     Se 360º billeder

     Bestil suite
     . . . . . . .

      Bæredygtig luksus

      På Hotel Brandan er hensynet til miljøet en kerneværdi, og vi vil være med til at skubbe til den bæredygtige udvikling. I september 2020 blev Hotel Brandan certificeret med Green Key, som er turismens internationle miljømærke, som gives til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet.

      Læs mere
      .

      Room service

      Kobl af og nyd livet i fred og ro med et glas og snacks. Friskt og saftigt. 

      Læs mere
      .

      Morgenmad

      Giv din dag en god start med vores velasorteret morgenmadsbord, som har fokus på kvalitet, det lokale og økologiske. 

      Læs mere
      .

      Wellness

      Nyd vores fredfyldte sauna eller udendørs hot tubs med smuk udsigt over plantagen i Tórshavn eller læg vejen fordi vores veludstyrede og miljøvenlige træningslokale, når pulsen skal op.

      Læs mere
      .

      Book direkte

      Book din overnatning på Hotel Brandan direkte på vores website og spring mellemleddet og bookingportalerne over. På Hotel Brandan vil vi gerne fremhæve fordelene og mulighederne ved at gæsterne foretager BOOKING DIREKTE

      Når du booker direkte hos os, får du direkte kontakt til vores dygtige og flinke personale, som dermed har de bedste forudsætninger for at hjælpe med og imødekomme specielle eller personlige ønsker.

      Du kan booke direkte her på vores website. Vi besvarer også gerne dine spørgsmål. Ring til os på telefon +298 30 92 00 eller skriv til os på booking@hotelbrandan.fo.

      Bestil værelse
      .

      Tilmeld dig vores nyhedsbrev

      Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, gode tilbud og info om spændende events.