4-stjernet konferencehotel

Hotel Branden er et 4 stjernet konferencehotel med de bedste faciliteter. Vi arrangerer og afvikler møder og konferencer i alle deres former. I vores fire fleksible mødelokaler er et væld af muligheder til både de små og store møder. Det nyeste tekniske udstyr stilles til rådighed, og vores team vil med professionell rådgivning og sparring følge dit arrangement fra start til slut.

Hold jeres møde eller konference hos os. Kontakt os på tlf. + 298 30 92 00 eller booking@hotelbrandan.fo.

Lokaler

Hotel Brandan er et 4 stjernet konferencehotel med de bedste faciliteter med fire fleksible mødelokaler til både små og store og korte og lange møder og konferencer. Det nyeste tekniske udstyr stilles til rådighed, og vores team vil med professionell rådgivning og sparring følge dit arrangement fra start til slut.

Læs mere
.

Mødepakker

Vores mødepakker gør det enkelt for dig at planlægge dit næste møde. Vi rådgiver og tilpasser selvfølgelig indholdet til jeres program og behov.

Læs mere
.

Bæredygtig luksus

På Hotel Brandan er hensynet til miljøet en kerneværdi, og vi vil være med til at skubbe til den bæredygtige udvikling. I september 2020 blev Hotel Brandan certificeret med Green Key, som er turismens internationle miljømærke, som gives til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet.

Læs mere
.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, gode tilbud og info om spændende events.