4-stjernet konferencehotel

Hotel Brandan er et firestjernet konferencehotel med fire alsidige mødelokaler i forskellige størrelser. Vi kan være vært for alle - små møder og store konferencer. Mødelokalerne er udstyret med al den nyeste teknologi, og vores personale har stor erfaring med mødefacilitering.

Hvis du har forespørgsler eller ønsker at booke er du velkommen til at sende en e-mail til booking@hotelbrandan.fo eller ringe til os på +298 309200.

Meksiko

Meksiko er vores største møde- og konferencelokale med stolerækker til 90 gæster. Fra lokalet er der afgang til en balkon, som har udsigt til Torshavns største plantage. Meksiko kan deles i to lokaler og kan bruges til møder, events og private fester. 

Se 360º billeder

 

.

Brúgvin

Brúgvin er mødelokalet på tredje sal med udsigt til hotelbygningen, og står du på balkonen har du udsigt over den fineste plantage. Brúgvin har plads til 55 gæster i stolerækker. Lokalet har to store fladskærme og teknologi i bedste kvalitet.

Se 360º billeder

.

Krákugjógv

Krákugjógv er et mindre lokale på tredje sal. Lokalet er velegnet til møder op til 6 deltagere. Lokalet har en fladskærm, flipover, whiteboard og en printer. 

.

Klubbin

Klubbin er et lokale med udsigt over plantagen og sportsområdet. Lokalet er velegnet til møder med 4-6 deltagere. Lokalet har en fladskærm, flipover, whiteboard og en printer. 

.