På Hotel Brandan vil vi gerne forkæle dig med en særlig god madoplevelse, som tager udgangspunkt i kvalitet, miljøet, madspild, økologi og godt håndværk. Til morgenmad serveres altid hjemmebagt brød og boller, og en god og sund morgenmadsbuffet, der primært består af de bedste økologiske råvarer.

I Kafé Landmark serveres nykværnet økologisk kaffe fra barrista maskinen, lækker kaféfrokost, drikkevarer og cocktails om aftenen.

Húsagarður er en restaurant, hvor uhøjtidelig værtskab og god mad skaber fabelagtige gastronomiske oplevelser. På Húsagarður tilbyder vi både faste menuer med tre eller fem retter, samt a la carte.

Húsagarður

I køkkenet tilbereder vores kokke passioneret maden med nordatlantisk inspiration, og sammen med vores venlige tjenere sammensætter teamet den bedste vin og madoplevelse for dig. Til hver ret serveres vin fra vores egen yderst velassorterede vinkælder, Gilið, som gemmer på udsøgte vin fra hele verden.

Se menuer
Húsagarður.

Café & bar

På vores café forkæler vi dig med friskmalet økologisk kaffe fra vores baristamaskine, en blanding af innovative og traditionelle caféretter og et væld af drikkevarer.

Læs mere
Café & bar.

Morgenmad

Giv din dag en god start med vores velasorteret morgenmadsbord, som har fokus på kvalitet, det lokale og økologiske. 

Læs mere
Morgenmad.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder, gode tilbud og info om spændende events.